紫气C
返回首页 | 学习强国
关键字: | 时间:2025-11-06 03:08 | 人浏览

【答案】阅读短文,判断正“T”误“F”。

阅读短文,判断正“T”误“F”。

If (如果) you are in the UK, you must be very careful on the roads because drivers drive on the left. Before you cross a road, you must look right first and then look left. If the traffic lights are red, the cars must stop. If the traffic lights are green, the cars can go. If you go by bus in the UK, you must be careful, too. Always remember: the bus goes on the left. In many English cities, there are big buses with two floors. You can sit on the second floor. From there you can see the city very well. It’s very interesting!

【1】In the UK, drivers drive on the right side of the road. (_____)

【2】You must look left first before you cross the road in the UK. (_____)

【3】If the traffic lights are red, the cars must stop. (_____)

【4】The bus goes on the left in the UK. (_____)

【5】There are no buses with two floors in English cities. (_____)

【答案】

【1】F

【2】F

【3】T

【4】T

【5】F

【解析】

答案有错

上一篇:阅读短文,判断句子正(T)误(F)。

下一篇:读对话,判断句子正(T)误(F)。

紫气C手机端XML联系我