紫气C
返回首页 | 学习强国
关键字: | 时间:2025-11-06 03:34 | 人浏览

【答案】The new year is coming. Everyone has a new plan. Most students are going to work harder at school th

The new year is coming. Everyone has a new plan. Most students are going to work harder at school this year because they want to get good grades. Some students are going to eat more fruits and vegetable to keep healthy. A few students plan to join sports clubs, and they are going to be sports players in the future. Some parents are going to work harder because they want to make more money this year than last year. And they can buy something good for their children because they hope their children can live well. Many young people are going to learn some new foreign languages and computer science. They find it’s important for them to do that if they want to get a good job.

To get a good 【5】

【答案】

【1】harder

【2】keep

【3】clubs

【4】money

【5】job

【解析】

本文介绍了新的一年即将到来,每个人有自己的计划。

【1】harder

根据Most students are going to work harder at school this year because they want to get good grades.可知大多数学生因为想要获得好的分数,他们在学校学习更努力,故此处为harder。

【2】keep

根据Some students are going to eat more fruits and vegetable to keep healthy.可知有些学生将吃更多的水果和蔬菜来保持健康。故此处为keep。

【3】clubs

根据A few students plan to join sports clubs, and they are going to be sports players in the future.可知一些学生计划加入体育俱乐部,想在未来成为运动员,故此处为clubs。

【4】money

根据Some parents are going to work harder because they want to make more money this year than last year. And they can buy something good for their children because they hope their children can live well.可知有些父母想要给孩子们买更多东西,因此更努力地工作来挣更多的钱,故此处为money。

【5】job

根据Many young people are going to learn some new foreign languages and computer science. They find it’s important for them to do that if they want to get a good job.可知许多年轻人将要学习外语和计算机,为了得到一份好工作,故此处为job。

答案有错

上一篇:判断:联结学习理论中,练习律即应用律,是指一个联结的使用,会增强这个联结的力量。( )

下一篇:判断:联结学习理论中的联结是间接的,有中介的,靠尝试错误而建立,强调对学习过程的客观研究。( )

紫气C手机端XML联系我