紫气C
返回首页 | 学习强国
关键字: | 时间:2025-11-06 03:35 | 人浏览

【答案】阅读短文并判断正误,正确的为T,错误的为F。

阅读短文并判断正误,正确的为T,错误的为F。

Today is Tree- Planting Day. I go to the park with my parents. At about ten o’clock we start to plant trees. We needn’t to dig holes because the people in the park dug them before. We just put the young trees into the holes. My father fills the holes with me. My mother carries water for the young trees. We are so tired when we finish the work. All of us hope the trees will grow well. I hope I can plant trees next year.

【1】Today is Tree- Planting Day. (______)

【2】At about nine o’clock we begin to work. (______)

【3】First we dig holes. (______)

【4】My mother fills the holes with me. My father carries water for the young trees. (______)

【5】All of us are very tired and happy. (______)

【答案】

【1】T

【2】F

【3】F

【4】F

【5】T

【解析】

答案有错

上一篇:简述以培养创新精神为重点的素质教育的要求。

下一篇:阅读理解,选择正确的答案,把编号写在括号里。

紫气C手机端XML联系我