紫气C
返回首页 | 学习强国
关键字: | 时间:2025-11-06 03:50 | 人浏览

【答案】There are many ball games in America. Baseball is one of the favorite sports in the U.S.A. Children

There are many ball games in America. Baseball is one of the favorite sports in the U.S.A. Children play baseball in sports fields or in parks. The baseball season(季节) goes from April to September. During this time baseball matches are shown on TV and members of the important(重要的) baseball teams become America's heroes(英雄). At the end of the season the two top teams play against each other. Many baseball fans go along to watch the game. Millions of others listen to the radio or watch television. Even long after it is over, they still talk about the game and the players in the game.

【1】What popular ball game do they talk about?

A. Football B. Basketball C. Volleyball D. Baseball

【2】How long is the baseball season?

A. In April and September B. For two months

C. For four months D. Six months

【3】During the baseball season baseball matches are shown on ___________.

A. everywhere B. radio

C. television D. television and radio

【4】The members of the important teams become ___________

A. popular B. rich C. good D. nice

【5】Which is right?

A. When the matches are over,people don't want to talk about them

B. A few people listen to the radio

C. At the end of the season there are only two top teams playing against each other

D. Everyone is happy to see the game in the baseball season

【答案】

【1】D

【2】D

【3】C

【4】A

【5】C

【解析】

短文介绍了美国最受欢迎的运动之一棒球赛季的盛况。

【1】题意:他们谈论的流行球类运动是什么?考查细节理解题。根据短文第二句话Baseball is one of the favorite sports in the U.S.A.,可知选D。

【2】题意:棒球赛季有多长?考查细节理解题。根据短文第四句The baseball season goes from April to September.,从四月到九月,可知是六个月,故选D。

【3】题意:棒球赛季期间,棒球比赛在______播放。考查细节理解题。be shown 上演。根据句子Millions of others listen to the radio or watch television.,可知选C。

【4】题意:这个重要团队的成员变得______。考查细节理解题。根据短文结尾Even long after it is over, they still talk about the game and the players in the game.,可知球员们很受欢迎,故选A。

【5】题意:哪一个说法是对的?考查细节理解题。A. When the matches are over, people don't want to talk about them比赛结束后,人们不想谈论他们;根据短文结尾Even long after it is over, they still talk about the game and the players in the game.,可知说法错误。B. A few people listen to the radio有几个人听收音机;根据句子Millions of others listen to the radio or watch television.,可知说法错误。C. At the end of the season there are only two top teams playing against each other赛季结束时,只有两支顶级球队互相对抗;根据句子At the end of the season the two top teams play against each Other.,可知说法正确。D. Everyone is happy to see the game in the baseball season每个人都很高兴看到棒球赛季的比赛;根据Many baseball fans go along to watch the game. Millions of others listen to the radio or watch television.,可知有数以百万计的人是听收音机或看电视,故说法错误。综合以上分析,故选C。

答案有错

上一篇:判断:为了强化幼儿的正确行为,教师应较多使用语言表扬或奖品鼓励等方法。( )

下一篇:Do you like South Korean actor Lee Min Ho? The "flower boy" plays a cool secret agent(特工)

紫气C手机端XML联系我