紫气C
返回首页 | 学习强国
关键字: | 时间:2025-11-06 03:51 | 人浏览

【答案】Read and judge. 阅读短文,判断正误

Read and judge. 阅读短文,判断正误

There will be a school trip next Friday. Jack is going to the zoo with his classmate. He is going to see the biggest animal on land. Its nose is the longest of all the animals. Its ears are bigger than the other animals’ ears, too. He wants to ride on it one day. Jack’s good friend, Sam, wants to see the tallest animal in the zoo. Its four legs are longer than the other animals’ legs. It has the longest neck (脖子), too. It can eat the leaves on a tall tree.

【1】Jack and Sam are going to the zoo. (______)

【2】Jack is going to see the elephant. (______)

【3】The elephant isn’t the biggest animal on land. (______)

【4】Sam is going to see the giraffe. (______)

【5】The giraffe’s neck is short. (______)

【答案】

【1】T

【2】T

【3】F

【4】T

【5】F

【解析】

答案有错

上一篇:判断:从我国目前实际情况看,土地登记种类主要从时间及内容上进行划分,分为初始土地登记和变更土地登记两种类型。 (  )

下一篇:判断:垄断地租是由农业雇佣工人创造的剩余价值。()

紫气C手机端XML联系我