紫气C
返回首页 | 学习强国
关键字: | 时间:2025-11-06 03:52 | 人浏览

【答案】Read and judge.(阅读短文,判断正“T”误“F”。)

Read and judge.(阅读短文,判断正“T”误“F”。)

Today is Friday. Tomorrow is my father’s birthday. On Saturday evening we are going to have a birthday party for my father. What am I going to buy for him? My father likes collecting postcards. So I’m going to buy some beautiful cards for him. What about my mother? Oh, I remember, my father also loves drawing pictures. So my mother is going to buy him some colored pencils. My grandparents know my father likes eating eggs, so they are going to buy some eggs for him.

【1】Saturday is my father’s birthday. (_____)

【2】My father likes collecting stamps, drawing pictures and eating eggs. (_____)

【3】I am going to buy some beautiful cards for my dad. (_____)

【4】My mother is going to buy some coloured pencils for my dad. (_____)

【5】My grandparents are going to buy some bags for my dad. (_____)

【答案】

【1】T

【2】F

【3】T

【4】T

【5】F

【解析】

答案有错

上一篇:判断:等高线指的是地形图上高程相等的各点所连成的闭合曲线。( )

下一篇:判断:地价税是根据土地价格向土地所有者征收的一种税,一般可分为土地原价税和土地增值税两种。()

紫气C手机端XML联系我