紫气C
返回首页 | 学习强国
关键字: | 时间:2025-11-06 04:12 | 人浏览

【答案】阅读下列短文,选择正确的答案。

阅读下列短文,选择正确的答案。

Hello, dear friends! I’m Jenny. Please look at this photo. The girl in red is me. I’m 13. I have a sister and two brothers. My sister, Linda, is 15. She likes red and green. She has two red rulers and a green pencil case. She also likes sports and she has a great sports collection. She has five baseballs, three basketballs and two volleyballs. The baseballs and basketballs are under her bed. The volleyballs are under her chair. . And she is in the baseball club.

My brothers are Alan and Tom. Alan is 14 and Tom is 8.Alan likes English very much, and he is in the English club. He has many English books and English tapes. But Tom only likes watching TV. He watches it every evening.

【1】How old is Jenny?She is_______.

A.8 B.13 C.14 D.15

【1】 __ has many English tapes.

A.Jenny B.Linda C.Tom D.Alan

【1】Linda has______volleyballs.

A.one B.two C.three D.five

【1】Tom has_____.

A.two sisters and a brother

B.a sister and two brothers

C.three brothers

D.three sisters

【1】下面哪项陈述是正确的?

A.Linda’s pencil case is red.

B.Alan is in the baseball club.

C.Tom is the youngest(年纪最小的)of the four children.

D.Tom watches TV every afternoon.

【答案】

【1】B

【2】D

【3】B

【4】A

【5】C

【解析】

【1】细节理解题,根据文中语句“Hello, dear friends! I’m Jenny. Please look at this photo. The girl in red is me. I’m 13.”理解可知。

【2】细节理解题,根据文中语句“My brothers are Alan and Tom. Alan is 14 and Tom is 8.Alan likes English very much, and he is in the English club. He has many English books and English tapes.”理解可知。

【3】细节理解题,根据文中语句“she has a great sports collection. She has five baseballs, three basketballs and two volleyballs.”理解可知。

【4】细节理解题,根据文中语句“I have a sister and two brothers.”理解可知。

【5】细节理解题,根据文中语句“Alan likes English very much, and he is in the English club.”理解可知。

答案有错

上一篇:This is a room in Kate’s house. There is a big bed, a table, a computer and some chairs in it. There

下一篇:判断:销售不知道是侵犯他人注册商标专用权的商品,能够证明该商品是自己合法取得的并说明提供者的,不承担赔偿责任。 ( )

紫气C手机端XML联系我