紫气C
返回首页 | 学习强国
关键字: | 时间:2025-11-06 04:13 | 人浏览

【答案】Read and judge. (阅读短文,判断正T误F。)

Read and judge. (阅读短文,判断正T误F。)

My school is very beautiful. There are more than 5 thousand students. Equipment is very abundant. There is a big playground in my school. We have PE class on the playground and we often play sports on it, too. Our teaching building has five floors. My classroom is on the fifth floor. It is big and clean. The computer rooms are on the third floor, we can search for information on the Internet now. There is a library on the second floor. There are many books in the library. I often read books here. There are some music rooms and art rooms in the teaching building, too.

But five years ago, my school is simple and crude. There was only few students in our school. There was no library and no Internet in that time. There was no art room and no music, too. So we had to have music and art classes in our classroom. The playground is very small.

I love my new school. Welcome to our school.

【1】The equipment is very abundant in our school five years ago. (________)

【2】Students often have PE class on the playground and play sports on it, too. (________)

【3】My school is simple and crude five years ago. (________)

【4】There is a library on the second floor, I often read books there. (________)

【5】We had to have music class in the music room five years ago. (________)

【答案】

【1】 F

【2】 T

【3】 T

【4】 T

【5】 F

【解析】

答案有错

上一篇:Sarah was happy last weekend. She went to Mike’s home on Saturday morning. They did home

下一篇:阅读短文,判断下列各句的意思是否与短文内容相符。相符的写“T”, 不符的写“F”。

紫气C手机端XML联系我