阅读短文
Hello, I’m Lingling. Last Sunday, we had a birthday party for our classmate. Her name is Amy. She is younger than me, but I am shorter and thinner than her. And she looks strong. We went to a shop to buy gifts for Amy. I bought a doll for her. When she got our gifts, she felt excited. She was very happy. We went to the zoo. We saw elephants. We wanted to go boating in the park. But it was too late. We had to go home. We had a good time.
根据短文内容填空
【1】They had a ______________ party for Amy last______________.
【2】Lingling bought a_______ for Amy. She was very______________.
【3】Did they go boating in the park?______________.
【答案】【1】 birthday Sunday
【2】 doll excited
【3】 No, they didn’t.
【解析】