紫气C
返回首页 | 学习强国
关键字: | 时间:2025-11-06 04:43 | 人浏览

【答案】阅读下列短文,回答问题

阅读下列短文,回答问题

The Earth means many things to the people who live on it. A farmer thinks Earth is soil for growing vegetables and fruit. A person who makes roads thinks Earth is mountains of hard rock. A sailor thinks Earth is water as far as the eyes can see. The Earth is a big ball covered with water, rock and soil. The Earth is a planet. There are nine planets around the sun. Animals and plants live almost everywhere on the Earth. They can live on the Earth because it is not too far from the sun, or too close to the sun. Living things need the sun. The sun keeps them warm.

【1】What does a farmer think Earth is?

________________________

【2】What does a person who makes roads think Earth is?

________________________

【3】What is on the Earth?

________________________

【答案】

【1】A farmer thinks Earth is soil for growing vegetables and fruit.

【2】A person who makes roads thinks Earth is mountains of hard rock.

【3】Animals and plants live almost everywhere on the Earth.

【解析】

答案有错

上一篇:根据短文内容判断正误

下一篇:阅读理解并选择正确答案。

紫气C手机端XML联系我